Scheiding aanvragen?

Scheiden

Als u gaat scheiden heeft u een advocaat nodig. Ik kan u als echtscheidingsadvocaat van a tot z daarin bijstaan. Eerst zal ik uw situatie en de mogelijkheden met u bespreken. Zaken waar ik u mee kan helpen zijn:

  • Het snel krijgen van duidelijkheid
  • Een goede regeling over de kinderen
  • Regelen wie er in het huis kan blijven wonen
  • Het aanvragen van alimentatie
  • Een goede afwikkeling van de verdeling
  • Hulp bij de verdeling van uw pensioen

Ik zal u adviseren en samen met u een plan van aanpak maken. Met uw belangen en die van uw kinderen altijd voorop.

Maak een afspraak

Scheiding aanvragen?

“Ik wist niet waar ik moest beginnen. Na het eerste gesprek werd alles helder.
Ik voelde me echt gehoord.”

Een persoonlijk en betrokken familierecht advocaat in Alphen aan den Rijn

Juist als u in een emotionele achtbaan zit en er veel op u afkomt, is het prettig om iemand naast u te hebben staan die oog heeft voor uw gevoelens en belangen. Omdat wij een klein kantoor zijn met maar één advocaat die volledig gespecialiseerd is in het personen- en familierecht, zijn de lijntjes kort en kunt u altijd even bellen voor overleg of duidelijkheid. U kunt rekenen op mijn kennis en ervaring.

Familierecht advocaat Lobke Niemantsverdriet

Snel van start

U wil meestal graag snel duidelijkheid.

Uw advocaat kan de rechtbank dan vragen om voorlopige voorzieningen te treffen. De rechter doet dan binnen een paar weken een uitspraak die geldt voor de duur van de echtscheidingsprocedure. Zo weet u alvast wie er voorlopig in het huis mag blijven wonen, bij wie de kinderen voorlopig blijven wonen, hoe de kosten zullen worden verdeeld (denk aan kinderalimentatie en partneralimentatie) en welke omgangsregeling er voorlopig met de andere ouder zal gelden.

Wanneer er duidelijkheid bestaat, krijgen de echtgenoten vaak al een stukje rust en kunnen zij zich richten op de toekomst, zoals het vinden van een ander huis en nadenken over de verdeling. 

Afspraak maken