Mr. Lobke F. Niemantsverdriet-Wensink

Ik zie mijzelf als een bevlogen advocaat met oog voor de emoties die bij een familierechtelijke procedure komen kijken. Uiteraard staat uw belang en dat van uw kinderen centraal. Ik vind het belangrijk om goed naar uw verhaal te luisteren, om u goed over de verschillende mogelijkheden te adviseren en om u weer grip te geven op de situatie. 

Ik ben in 2011 afgestudeerd en na mijn studie notarieel recht als advocaat begonnen bij Advocatenkantoor Buitelaar Meijer. Tijdens mijn studie was ik vrijwilliger bij de Leidse Rechtswinkel op de afdeling personen- en familierecht. 

Sinds 2015 ben ik voor eigen rekening en risico gaan werken. Ik ben sindsdien dus zelfstandige en heb mijn eigen eenmanszaak opgericht, waarmee ik onder de gerenommeerde naam Buitelaar Meijer ben gaan werken.

Ik ben tot de conclusie gekomen dat ik behoefte heb aan een fijne samenwerking met leuke collega's. Vanaf 1 januari 2024 heb ik mij met veel plezier aangesloten bij de maatschap Hof-Recht Advocaten in Den Haag. Alle advocaten werken voor eigen rekening en risico. 

Naast advocaat ben ik echtgenote en moeder van drie kinderen.

“Mr. Niemantsverdriet heeft kennis van zaken. Ze dacht steeds met mij mee en heeft mijn scheiding tot een goed einde gebracht. 
Ik ben heel tevreden.”

“Het was bijzonder prettig dat ik steeds even kon bellen als ik vragen had. Lobke kon mij dan altijd weer geruststellen.”

Afspraak maken

Per 1 januari 2022 is mr. M.A. Meijer uit de praktijk.